FOTO // Concertul de la Orhei, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, a adunat peste 6000 de oameni şi vedete de talie internațională
9 Martie 2016 14:30
Peste şase mii de locuitori ai Orheiului şi oaspeţi ai oraşului s-au reunit aseară în Piaţa Vasile Lupu pentru a savura un grandios concert susţinut de vedete autohtone şi internaţionale.

De Ziua Femeii, mii de orheieni şi oaspeţi ai oraşului  au avut parte de un concert incendiar

Evenimentul a fost dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, iar cei care au urcat pe scenă au avut doar cuvinte de laudă pentru omagiate.

Ian Raiburg, Catharsis, Randi live Band& UDDI și Sati Kazanova au încântat publicul cu melodii de suflet şi le-au închinat sărbătoritelor cele mai alese cuvinte.

Momentul culminant al serii însă a fost evoluarea în premieră a trupei DULCE BAND – formaţie care a reunit mai mulţi copii talentaţi din Orhei, selectați în urma concursului organizat de Casa de Producție „Jasmin”.

Prezent la eveniment, primarul Ilan Șor a venit cu un mesaj de felicitare în adresa doamnelor şi domnişoarelor. Edilul le-a dorit orheiencelor să se bucure mereu de dragostea bărbaţilor, să fie apreciate şi răsfăţate nu doar de 8 Martie, dar în fiecare zi.

„Dragi doamne, iubite mame, soții, fiice! Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, permiteți-mi să vă adresez cele mai sincere urări de bine. Să fiți sănătoase, să vă bucurați în permanenţă de respectul și dragostea celor din jur, iar primăvara să o purtați mereu în suflet. În calitate de primar al orașului Orhei, voi depune toate eforturile pentru ca toate femeile din Orhei să ducă un trai decent alături de familiile lor! La mulți ani, dragile noastre!”

Evenimentul a fost sărbătorit până târziu, reunind public de diferite vârste. Ca de obicei, orheienii au rămas încântaţi de calitatea organizării şi prestația interpreților.

Previous Next
Comentarii: 0  
 
TAGURI