DOVEZI // Desemnarea candidaturii lui Sturza în calitate de premier este mai mult decât un simplu joc al PLDM-ului
23 Decembrie 2015 14:36
Desemnarea de către Nicolae Timofti a lui Ion Sturza în calitate de candidat la funcția de premier nu este deloc întâmplătoare și este mai mult decât un simplu joc al PLDM-ului, decapitat de scandalul Miliardului. Schema este una mult mai complicată și are mize mai ridicate decât oricând.

De fiecare dată când Moldova24 a publicat scheme sau detalii care pentru oamenii cu creierii spălați de propaganda clanurilor au părut nevirosimile (și nu e vina lor, a oamenilor), mai devreme sau mai târziu toate s-au adeverit. Mai mult ca sigur că și de data asta se vor găsi din acei care vor încerca să ne sară la beregată. Anume din acest motiv nu vom face decât să publicăm informații fără să le legăm între ele, iar voi, cititorii veți fi acei care veți completa PUZZLE-UL.

1. Vlad Filat, este fost membru al Guvernului Sturza

2. Victor Țopa, proprietarul Jurnal TV a deținut funcții importante în aviație și transporturi în perioada 94-2002 și a făcut afaceri comune cu Vlad Filat. În calitate de șef la Privatizări Vlad Filat l-a ajutat pe Țopa în mai multe afaceri dubioase cu statul.

3. Finul de cununie a lui Țopa și fostul coleg de la Air Moldova International, Andrei Năstase, este liderul unei mișcări numite Platforma DA.

4. Vlad Filat nu a întrerupt niciodată comunicarea cu Țopa, iar în timpul protestelor DA se întâlnește cu Țopa la Frankfurt.

5. După ce a cerut demisia lui Nicolae Timofti, la întâlnirea cu acesta, liderul Platformei DA a declarat că nu mai vrea demisia președintelui, iar ulterior a emis o declarație prin care se solidarizează cu Timofti.

6. Platforma DA crează un nou partid, preluându-l de la Nicolae Chirtoacă.

7. Nicolae Chirtoacă este Discipol KGB.

8. Nicolae Chirtoacă a deținut funcția de purtător de cuvânt al cabinetului Sturza.

9. Ion Sturza a lucrat mai mult timp în organizații controlate de KGB – Asociația de Comerț Exterior „Moldex” (OCEM), de pe lângă Guvernul RSS Moldovenești și Asociația de Prietenie cu Țările Străine

10. Ministrul Finanțelor Anatol Arapu, și el tutelat de KGB a deținut funcția respectivă atît în Guvernul Sturza, cât și în Guvernele liberal-democrate a lui Filat.

 

11. Ion Păduraru, ex-ministru al Justiției în Guvernul Sturza este actualul consilier al Președintelui Nicolae Timofti.

12. După eliminarea de pe scena politică a lui Vlad Filat, președintele tutelat de Vlad Filat, inclusiv prin Ion Păduraru, îl desemnează în calitate de Candidat pe Ion Sturza.

 

P.S. Fără nici un dubiu trebuie să le dau dreptate celor care strigă sus și tare: Da, Moldova chiar este un stat capturat.

Comentarii: 0  
 
TAGURI