Năstase „a dat de băut" pentru partidul Țopilor în unul din cele mai scumpe restaurante din Chişinău
14 Decembrie 2015 10:03
Înființarea noului partid al Țopilor s-a sărbătorit duminică seara în unul dintre cele mai scumpe restaurante din Chișinău, restaurantul italian „Carmelo”. Luptătorul cu „sărăcia”, Andrei Năstase și-a serbat plasarea în funcția de președinte al noului partid (Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr) cu bucate alese și scumpe, anunță jurnaliştii de la moldova24.info.

După PLDM care a făcut Moldova fără sărăcie, o nouă generație de lideri politici, luptători cu sărăcia, apare la orizont.

De menționat că restaurantul în care chefuiește Năstase este un local de lux din capitală, frecventat de bogătași și diplomați străini.

Amintim că decembrie, 13 decembrie, Platforma DA s-a unit cu Partidul Forța Poporului, președinte al noului partid fiind ales Andrei Năstase. La rândul său Năstase este finul lui Țopa, contravesatul om de afaceri care se ascunde în Germania în urma unei condamnări la închisoare în Republica Moldova pentru acțiuni de fraudare la Banca de Economii. Despre Țopa presa de la Chişinău a făcut dezvăluiri că acesta ar sta în spatele Platformei DA şi a structurii politice formate duminică.

Comentarii: 2  
Anarhist 14 Decembrie 2015 12:01
+1 (1)
Oare la ce sa gindit Nicolae Chirtoaca cind sa vindut?))))) ii jopa cu el
Cornel 14 Decembrie 2015 12:01
+1 (1)
Cind vezi bani in fata cam greu sa te gindesti!
 
TAGURI