Plahotniuc sparge tăverea: Petrenco este un miniciunos,e limpede cine stă în spatele acestor atacuri
13 Noiembrie 2012 14:21
2914 0
Vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc respinge acuzaţiile lansate de comunişti, precum că ar fi urmărit de Interpol Italia. „Este o informaţie falsă, care a fost lansată cu scopul de a discredita vizita mea în Italia”, a declarat Plahotniuc în cadrul unui interviu pentru publicaţia Timpul.

„Petrenco este un mincinos notoriu. De data asta însă, cine l-a pus la cale să facă această declarație și-a bătut joc de el. Pentru că exact în momentul în care lansa această minciună, eu eram chiar în Italia, într-o vizită oficială - mă întâlneam cu reprezentanți ai conducerii țării. Deci era absolut logic că o asemenea informație nu putea fi adevărată, ea a fost lansată cu scopul de a discredita vizita mea în Italia. Eu însă am avut o vizită foarte bună, în timp ce ei au arătat încă o dată care este scopul real al acuzațiilor lansate la adresa mea”, a menţionat vicepreşedintele Parlamentului pentru Timpul.
„Vreau să vă mai dau un amănunt interesant: la toate acuzațiile lansate la adresa mea, eu cer imediat infirmarea de la instituțiile care sunt vizate, fie că este vorba de Italia, Anglia, Cipru etc. Fac acest lucru pentru mine, pentru arhiva mea personală, nu pentru a le publica undeva. Deja am folosit aceste documente care infirmă acuzațiile la adresa mea, în mai multe întâlniri pe care le-am avut cu ambasadori sau oficiali străini. Nu am însă de gând să mă angrenez public în această campanie, mai ales când văd că se folosesc de articole plătite în presa străină. Este deja atât de evident cine stă în spatele acestor atacuri și ce obiective are, încât atacurile lor se discreditează de la sine. Eu am făcut de câteva ori greșeala de a-i credibiliza pe acești huligani politici, răspunzând prea serios acuzațiilor lansate de ei. Dar nu o să repet această greșeală”, a explicat Vlad Plahotniuc.

Reamintim că deputatul PCRM, Grigore Petrenco a declarat anterior în cadrul şedinţei plenare a Parlamentului că vicepreşedintele legislativului ar fi monitorizat de Interpol Italia.

Comentarii: 0  
 
TAGURI