VIDEO // Compania „Bioprotect” a lui Streleț a colaborat cu „Caravita”
23 Octombrie 2015 14:47
După ce ieri, socialiștii și comuniștii au semnat proiectul unei moțiuni de demitere a Guvernului, invocând că prim-ministrul ar fi implicat în acte de corupție legate de firma Caravita, Valeriu Streleț a făcut unele precizări.

Premierul, care este și fondatorul companiei „Bioprotect”, recunoaște că a livrat produse agricole companiei Caravita”, fondată de Ion Rusu, nașul lui Vlad Filat și care figurează în dosarul BEM.

Potrivit premierului, compania Caravita i-ar fi datoare companiei sale, întruât nu i-a plătit nici până astăzi pentru produsele livrate.

„Faptul că compania mea pe care am fondat-o și am crescut-o alături de alte zeci de companii din Republica Moldova în adresa acestui producător agricol mare care se numește Caravita. În rest, deciziile le-a luat managementul companiei, ei sunt responsabili pentru recuperarea datoriilor, procesul nu va fi unul simplu, înțelegem”, a spus Streleț.

Acesta a mai adăugat că să insinuezi asemena acuzații depășeșete chiar și limita ingenziotății politicii de la noi din Moldova.

Comentarii: 0  
 
TAGURI