Streleț: premiza de protest ale celor două partide – cu cît mai rău, cu atît mai bine
22 Septembrie 2015 13:30
Valeriu Streleţ, Prim-ministrul Moldovei, a declarat că iniţiatorii noilor acţiuni de protest la Chişinău acţionează conform principiului "cu cît mai rău, cu atît mai bine". 

Această afirmație a fost făcută ieri, fiind întrebat despre atitudinea sa faţă de noile acţiuni de protest anunţate pentru duminică de două partide stînga – Partidul Socialiştilor şi Partidul Nostru, informează Democracy.MD, potrivit sursei agenţia "Infotag".

„Este evident că sînt acţiuni concertate. Ei încearcă să folosească premisele şi circumstanţele care există, potrivit lor, pentru destabilizarea situaţiei din ţară”, a spus Streleţ.

Prim-ministrul Moldovei este de părerea că "aceste partide se comportă ca opoziţie, iar crezul lor este "cu cît mai rău în ţară, cu atît mai bine pentru ei".

"Toţi au dreptul la proteste democratice, este normal. Important e ca protestele să fie făcute în mod paşnic, civilizat, iar toate cerinţele, inclusiv de demisie şi modificare a Constituţiei, să nu depăşească limitele legislaţiei în vigoare", a subliniat Streleţ.

Comentarii: 0  
 
TAGURI