Dorin Chirtoacă a intrat în campania electorală pentru turul II
17 Iunie 2015 14:24
Candidatul PL la fotoliul de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă a intrat în campania electorală pentru turului II al Alegerilor Locale din municipiul Chișinău. Primarul degrevat a vorbit despre infrastructura rutieră direct din mijlocul șantierului de la strada Vasile Alecsandri.
Candidatul PL la fotoliul de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă a intrat în campania electorală pentru turului II al Alegerilor Locale din municipiul Chișinău. Primarul degrevat a vorbit despre infrastructura rutieră direct din mijlocul șantierului de la strada Vasile Alecsandri.
Primarul a vorbit despre cele 6 străzi care urmează să fie reparate în cadrul unui proiect finanțat din bani europeni. Este vorba despre străzile Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. 31 august 1989, str. Vasile Alecsandri, str. Alexandru cel Bun, str. Tighina şi str. Constantin Negruzzi.
Dorin Chirtoacă a mai precizat că pe străzile renovate urmează să fie amenajate parcări, trotuare și piste pentru bicicliști.
În general, potrivit primarului. lucrările vor ţine de modernizarea completă a infrastructurii: reţele subterane, trotuare, parcare, iluminat public etc. Chirtoacă a mai vorbit de parcare subterană sub Piața Marii Adunări Naționale dar și de reabilitarea altor străzi din Chișinău.
Menționăm că turul II va avea loc pe 28 iunie 2015, unde pentru primăria capitalei vor lupta candidatul PL, Dorin Chirtoacă, primar în ultimii 8 ani și Zinaida Greceanîi, candidatul PSRM.
Comentarii: 0  
 
TAGURI