Iurie Leancă: Prin votul de astăzi mi-am luat înapoi votul dat pe 30 noiembrie
14 Iunie 2015 13:29
Fostul premier Iurie Leancă a fost deja la votare și a afirmat că prin votul de astăzi și-a luat înapoi votul dat pe 30 noiembrie, un vot pe care actuala guvernare l-a folosit în mod cinic, împotriva cetăţenilor Moldovei.
Fostul premier Iurie Leancă a fost deja la votare și a afirmat că prin votul de astăzi și-a luat înapoi votul dat pe 30 noiembrie, un vot pe care actuala guvernare l-a folosit în mod cinic, împotriva cetăţenilor Moldovei.
Votul meu a fost mai mult decât unul pentru primar şi consilieri, a fost un vot pentru ieşirea din situaţia dramatică în care se află Moldova, o ţară intrată într-o criză politică şi socială profundă, fără guvern, fără majoritate parlamentară, fără perspective clare. Am votat pentru a reveni pe calea europeană, dar pentru asta trebuie să avem puterea necesară de a împiedica actuala coaliţie de la guvernare să poată face coaliţii de interese şi în plan local, aşa cum au făcut în Parlament, a scris Iurie Leancă pe pagina de facebook.
Totodată, acesta îi îndeamnă pe toți să meargă la votare.
Fac apel la cetăţeni să iasă la vot, să fim mai mulţi decât cei care folosesc instituţiile statului inclusiv azi, în ziua votului, pentru a forţa oamenii să-i voteze şi să rămână la putere prin abuz şi teroare. Astăzi solidaritatea noastră, a moldovenilor, cred că e mai importantă ca oricând, ameninţarea la adresa viitorului ţării noastre nu vine din afara graniţelor ţării, ci chiar din interior, din disperarea unora pentru putere şi pentru bani, din dorinţa unora de a controla tot în ţara asta, inclusiv aerul pe care îl respirăm.
Ieşiţi la vot şi nu-i lăsaţi să ia în captivitate şi consiliile raionale şi orăşeneşti, aşa cum au luat Guvernul şi Parlamentul!”, a conchis politicianul.
Amintim că astăzi secțiile de votare vor fi deschise până la 21:00. 
Comentarii: 0  
 
TAGURI