Dorin Chirtoacă: Campania a fost una murdară, cinică, în care s-au ajuns la lucruri vulgare
12 Iunie 2015 19:03
Candidatul Partidului Liberal pentru funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a făcut bilanțul campaniei pentru alegeri locale generale 2015.
„Campania a fost una murdară, cinică, în care s-au ajuns la lucruri murdare! Toți îi atacă pe toți, toți atacă Partidul Liberal și ținta lor este păstrarea influenței pentru a putea fura în liniște, nu dreptatea și bunăstarea pentru omul de rând”,  aceasta a fost concluzia lui Dorin Chirtoacă, candidatul Partidului Liberal l acel de al treilea mandat la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, cu privire la campania electorală pentru alegerile generale locale din 14 iunie 2015.
În acest context, liberalul îndeamnă alegătorii să iasă, duminică, la vot pentru a schimba soarta cetățenilor.
Potrivit lui, la acest scrutin, cetăţenii au ocazia să decidă dacă viitorul Moldovei va fi sau nu unul european.
„Chem toți cetățenii din Chișinău și din Republica Moldova să iasă la vot, să ne hotărâm noi soarta, nu alții care n-au nici în clin nici în mânecă cu pământul nostru, istoria noastră și soarta noastră. Ridicați-vă, oameni buni, la vot! Luați-vă soarta în mâini! Nu acceptați să fiți furați sau puși în palma lui Putin!  Noi putem avea un viitor mai bun! De noi depinde!”
Comentarii: 0  
 
TAGURI