Vlad Filat: Regret că Chiril Gaburici a trebuit să ia această decizie
12 Iunie 2015 13:59
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat regretă decizia pe care a luat-o prim-ministrul Chiril Gaburici. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.
„Regret că prim-ministrul Chiril Gaburici a trebuit să ia această decizie. Este o decizie regretabilă, având în vedere situația în care se află Republica Moldova la ora actuală. Însă, în același timp este o decizie firească în lumina ultimelor informații privind suspiciunile despre studiile sale”, a spus președintele PLDM.
Totodată, liberal democratul a subliniat faptul că apreciază decizia premierului, fiind un pas curajos și demn de urmat.
„Eu apreciez acest pas, ca fiind unul demn, curajos și cred că va servi drept exemplu pe viitor, pentru clasa politică din Republica Moldova. Eu țin să-i mulțumesc domnului Chiril Gaburici și echipei sale pentru munca pe care a depus-o. În această perioadă de timp, dincolo de critici și dincolo de multe speculații sau întâmplat și foarte multe lucruri bune. Au avut loc evenimente benefice pentru țara noastră”, a conchis Vlad Filat.
În cadrul aceluiași briefing, Filat a declarat că deja a discutat cu președintele țării, Nicolae Timofti, cu președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu și urmează să-l contacteze și pe liderul PL, Mihai Ghimpu, dar și pe ceilalți care doresc urmarea parcursului european al Republicii Moldova.
 
Comentarii: 0  
 
TAGURI