Chirtoacă către Voronin: La nuntă nu o să te chem, și nici la botez
13 Mai 2015 15:55
După ce aseară, Vladimir Voronin a ironizat familia lui Dorin Chirtoacă, spunând că nu are copii şi nici familie, cel din urmă a venit cu o replică.
Primarul Capitalei a scris pe pagina de facebook a Primăriei şi i-a transmis comunistului că după alegeri se va căsători, însă la nuntă nu-l va chema şi nici la botez.
Vezi mai jos comentariul integral:
„Tovarase Voronin V.N.,
ai fost badaran si "soldafon" sovietic, asa ai ramas si asa o sa mori. Doua mandate de Presedinte a RM nu ti-au ajutat la nimic. Cand ajungi sa faci atac la persoana, inseamna ca nu ai nici un fel de argumente. Si ce faci atunci, cobori sub centura ("nije poiasa")...
Da, m-am cam luat cu primaria si treburile orasului in ultimii 10 ani, ca sa facem ceva pentru oameniii pe care ii furati de voi cu totii de 25 de ani, de v-ati unit acolo in Parlament ca sa nu ajungeti pe mana Justitiei. Dar o sa vina ziua cand UE si DNA vor trece si Prutul.
Dar dupa alegeri, o sa-mi fac o familie si o sa am si copii, dar cu siguranta la nunta nu o sa te chem, si nici la botez.
Pentru Vasile Chirtoca, multumim, o sa ne faceti si campanie electorala, succes la promovarea sloganului "Votati Chirtoaca!". Dumneata ai pierdut deja de doua ori in Chisinau in 2007, si in 2011, nu ti-a fost de ajuns. O sa pierzi si acum, de data aceasta definitiv. Asa ca mai bine ai recunoaste infrangerea din acest moment si te-ai retrage in liniste, ...la odihna, cel putin.
Si inca ceva:
- "detskie ploshchadki" am instasat 300, dumneata - nici una;
- stadioane am pus - 10, dumneata ai distrus stadionul Republican si ai pus o minge ruginita la Circ;
- "plavatelinie basseini" - eu 2 am construit, dumneata si altii de aceeasi teapa i-ati dat lui Shor bazinul "Moldova", de langa "Manej", el l-a demolat si l-a vandut... Da' eu cand eram mic am mers acolo la inot cativa ani.
Mai bine te-ai uita sub nas: 4 hectare la strada Ciocarliei cu un palat pe 1,5 ha si restul pentru odrasle, slugi altii din banda, padurea Tiganca de la Orhei, ingradita.
Asa ca poarta-ti de grija si nu te lega de mama, tata, fratele, unchiul Mihai sau alti membri de familie.
Daca ai ceva cu mine, mai incearca unul la unul daca poti, mai barbateste si nu cobora "nije poiasa" si "nije plintusa"!
Dorin Chirtoaca
Actual si viitor Primar General de Chisinau”. 
Comentarii: 1  
nic 13 Mai 2015 16:44
0 (0)
nul sipatizez pe Chirtoaca , dar modul in care Voronin isi bate joc de el este strigator la cer , insa nu e nimic de mirare acesta este adevaratul Voronin, un ins care nugindeste iarbrutalitatea lui n-are margini
 
TAGURI