Raportul de activitate al lui Dorin Chirtoacă după 8 ani de mandat
27 Aprilie 2015 13:45
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a prezentat raportul de activitate, la opt ani de la preluarea mandatului. Evenimentul a a avut loc în Scuarul Europei, din Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfân 
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a prezentat raportul de activitate, la opt ani de la preluarea mandatului. Evenimentul a a avut loc în Scuarul Europei, din Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.
„Chișinăul a intrat pe calea dezvoltării stabile și durabile. Pe parcursul ultimului an putem vorbi despre crearea a 30.000 de locuri de muncă, construcția străzii pietonale, construcția străzii Alecu Russo, ansamblarea troleibuzelor, obținerea investiției BERD pentru deșeuri, compensații pentru căldură și transport, terenuri de fitness și terenuri de joc, reconstrucția acoperișurilor la mai multe școli”.
Potrivit edilului capiatelei, în total au fost reparate 20 de străzi, dublu față de ceea ce s-a făcut anterior. Totodată, acesta a menționat că în ramura construcțiilor s-au făcut investiții de 14 milioane de lei.  Și s-au făcut reparații la mai multe străzi din suburbii.
Referindu-se la suburbiile Chișinăului, primarul a menționat că în suburbii s-au reconstrucit grădinițe, primării. Numai în ultimul an, au fost derulate lucrări la case de cultură, grădinițe. În același timp, un program de iluminat public a început să fie implementat.
Politics.MD menționează că raportul conține 15 pagini de realizări și priorități. Totodată, întregul raport poate fi accesat pe site-ul Primăriei.
Comentarii: 0  
 
TAGURI