Dorin Chirtoacă vorbește despre alegerile locale
2 Februarie 2015 16:02
2864 5 Inna Juminschi Democracy.MD
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a anunțat în repetate rânduri că va candida pentru al treilea mandat consecutiv de șef al administrației locale. Acesta declară că se așteaptă la cele mai murdare alegeri locale.

„De obicei, în preajma alegerilor apar insinuări, intoxicări, fel de fel de provocări, acuzaţii şi multă murdărie. Sunt convins că alegerile care vin nu se vor deosebi de celelalte decât prin faptul că vor fi mult mai murdare”, a spus edilul capitalei.

Întrebat despre șansele sale de a-și păstra fotoliul la Primărie, Chirtoacă a răspuns că până acum nu a existat un alt concurent electoral pe măsură şi că are deplină încredere în locuitorii capitalei.

„Ce fel de concurent s-a văzut la alegerile precedente? Am trecut de mănuşă, am trecut de soluţie, vom trece şi de petiţie, şi de monstruoasa coaliţie, şi de altele care sunt în calea noastră. Chişinăul nu merită să fie intoxicat, doar ca altcineva să ajungă în funcţia de primar sau de consilier municipal. Eu am încredere în locuitorii Chişinăului şi cred că şi ei au încredere în mine. Avem toate şansele să mergem înainte”, a mai spus Chirtoacă.

Totodată, Dorin Chirtoacă nu a exclus posibilitatea de a nu mai fi primar în următorii ani.

„În cazul în care locuitorii vor avea altă părere, răspunsul meu va fi următorul: îi voi mulțumi pentru onoare de a fi fost primar al locuitorilor municipiului în acești 8 ani de zile”.

Precizăm că alegerile locale vor avea loc în vara anului 2015. Deocamdată nu a fost stabilită perioada de organizare a scrutinului. 

Comentarii: 5  
Marina 2 Februarie 2015 16:31
0 (0)
Spune acesta ca alegerile vor fi murdare dar de ce nu spune ca in mare masura vor fi murdare din cauza lui anume care timp de 2 mandate nu a facut nimic pentru capitala pe care o numeste "europeana".
victor 2 Februarie 2015 16:40
0 (0)
nu vreau chirtoca iarasi primar, vreau unul mult mai european la giindire si mult mai efectiv.
Oleg 2 Februarie 2015 16:47
0 (0)
Poate sta linistit potter ca oricum nu are nici o sansa in alegerile locale, nu ii mai merge sa duca de nas cetatenii inca odata....
Petru 2 Februarie 2015 17:10
0 (0)
Chirtoaca nu are dreptul nici macar sa viseze ca va mai detine functia de Primar, daca e sa analizam mizeria in care a ajuns Chisinaul in cei 8 ani de mandat a livberalului, atunci ar fi o rusine sa-l mai votezi.
Roman Popov 2 Februarie 2015 18:05
0 (0)
De la Roman Popov citire: L-am votat pe un nepot, Si in oras ii numa glod. Sa-l fi votat noi pe Dodon Era s'avem Primar gandon. Daca in Europa vrem, Trebu srocina sa strigam: Liberali si socialisti, Pidaraji sau comunisti, Da-te, da-te, da-te, Da-te-n chizda matii. sursa: facebook
 
TAGURI