Vlad Filat face un apel către PL
29 Ianuarie 2015 14:23
2670 0 Inna Juminschi Democracy.MD
Președintele PLDM, Vlad Filat, îndeamnă Partidul Liberal și pe liderul acestuia, Mihai Ghimpu, să susțină candidatura lui Iurie Leancă la funcția de premier. Un îndemn în acest sens a fost scris de Vlad Filat pe pagina sa de facebook. Potrivit acestuia, de PL depinde dacă vom avea un guvern proeuropean condus de Iurie Leancă, sau vom impinge țara în alegeri anticipate.

 „Suntem în fața unui exercițiu de maximă responsabilitate: instituirea unui guvern proeuropean. Partidul Liberal are șansa istorică să demonstreze că nu funcțiile, nu pârghiile sunt valorile care îl reprezintă. Astăzi, președintele PL, Mihai Ghimpu, are șansa să contribuie la continuarea parcursului European. Și de PL depinde dacă vom avea un guvern pro-european condus de Iurie Leancă, sau vom impinge țara în alegeri anticipate. Acum este momentul ca Partidul Liberal să-și demonstreze atașamentul sincer față de valorile asumate”, a scris liderul PLDM în mesajul său.

Acesta a venit și cu un apel la Partidul Liberal: să voteze pentru guvernul APME, asigurând astfel continuitatea parcursului European al Republicii Moldova. „Votul Partidului Liberal pentru guvernul APME va crea premisele necesare pentru o colaborare eficientă cu Partidul Liberal în vederea realizării obiectivelor comune de europenizare a Republicii Moldova”, se mai precizează în mesaj.

Democracy.MD amintește că, pe 23 ianurie 2015, Vlad Filat și Marian Lupu au semnat Acordul de constituire a „Alianței pentru Moldova Europeană”.

Comentarii: 0  
 
TAGURI