Dorin Chirtoacă vrea să locuiască în Germania. Vezi care este motivul
15 Decembrie 2014 15:36
2487 0 Inna Juminschi Democracy.MD
Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, doreşte să locuiască în altă ţară, și anume în Germania. Edilul a recunoscut asta în timpul şedinţei Primăriei, înainte de a prezenta o listă prealabilă de priorităţi pentru următorii patru ani.

Astfel, Dorin Chirtoacă a spus că această listă a fost preluată după exemplul german şi că şi-ar dori să trăiască în Germania pentru că acolo lucrurile propuse se realizează.

"Lista acestor priorităţi cuprinde 30 de puncte. Am văzut astfel de acorduri în alte state, spre exemplu în Estonia, este ca un plan de acţiuni, cu obiectiv responsabil, dată limită pentru implementare. Iar în Germania, pe cât este ea de mare şi federală, la unele capitole din acest plan sunt scrise atât de concret, încât azi noapte când l-am citit, m-am gândit să merg să locuiesc acolo.În această ţară se gândeşte pentru omul simplu, pe lângă faptul că am fost de nenumărate ori acolo şi am văzut rezultat", a spus primarul.

Primarul s-a arătat deranjat şi de faptul că lucrurile se mişcă cam greu la Primărie, sperând ca în anul 2015 şi în viitorul program de guvernare lucrurile să se amelioreze.

"La noi modul de organizare a coaliţiei şi prevederile acesteia se includ pe 30 de pagini, dar ceea ce facem în timp de patru ani, nu se include pe nici o pagină. Pe viitor cred că vom avea de câştigat", a menţionat el.

Comentarii: 0  
 
TAGURI