HoReCa deconectează lumina pentru 2 minute. Protest împotriva prelungirii stării de urgență
13 Ianuarie 2021 16:39
Reprezentanții HoReCa nu sunt de acord cu prelungirea stării de urgență până pe 15 februarie, mai cu seamă, nu sunt de acord să activeze până la 22:00 încă o lună.  

În acest sens, Asociația „MĂR” a decis să organizeze o acțiune pe 14 și 15 ianuarie.

„Împreună cu colegii din HoReCa am decis să organizăm o acțiune, prin care să ne manifestăm dezacordul și nemulțumirea față de ignoranța autorităților în raport cu domeniul pe care îl reprezentăm. Pe data de 14 și 15 ianuarie, ora 19:00, am decis să stingem lumina din localurile de alimentație publică pentru 2 minute. În speranța că dacă nu suntem auziți, poate, măcar o să fim văzuți!”, anunță Asociația „MĂR”.

Amintim că astăzi, Comisia națională extraordinară de sănătate publică a prelungit starea de urgență în sănătate publică până în data de 15 februarie.

Potrivit deciziei, se va menține regimul de activitate al restaurantelor și cafenelelor de la ora 07:00 până la 22:00. Restricția se referă și la unitățile de alimentație publică amplasate în punctele de comercializare a produselor petroliere, centrele comerciale și aeroporturi.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI