Igor Dodon în continuare o invită pe Maia Sandu să preia guvernare: Aveți toate cele necesare - Președinția, Curtea Constituțională, sunteți în Parlament
4 Decembrie 2020 11:15
Igor Dodon o invită în continuare pe președintele ales Maia Sandu să preia guvernarea țării. În cadrul emisiunii live, șeful statului a declarat că Sandu trebuie să-și asume responsabilitatea față de cetățenii, care i-au acordat un vot de încredere.

„Aveți Președinția, aveți Curtea Constituțională, sunteți în Parlament. Discutați cu fracțiunile, poate aveți și majoritate parlamentară. Eu vă spun care e problema: voi nu puteți să munciți! Voi nu puteți să vă opriți și să faceți ceva în interesul țării. E ușor să fii pe baricade și să faci declarații. E ușor să fii în opoziție. Și e greu să fii la guvernare și să-ți asumi responsabilitatea. Dar voi nu vreți, că e criză, pandemie, iarnă. Dar veți fi nevoiți, căci oamenii v-au votat”, a declarat Igor Dodon.

Precizăm că președintele Igor Dodon și deputații PSRM de mai multe ori a declarat că sunt gata să susțină un Guvern numit de Maia Sandu. Președintele ales însă, refuză să-și asume această responsabilitate și să numească propriul cabinet de miniștri, care va conduce țara.

Comentarii: 0  
 
TAGURI