Voronin nu dă doi bani pe Usatîi: „A avut un bar la Moscova și știe să facă doar frigărui, nu are ce să caute în Parlament”
29 Octombrie 2014 14:14
3198 0 Inna Juminschi Democracy.MD/ziarulnational.md
Liderul Partidului Comuniștilor din R. Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, nu crede că Renato Usatîi și fostul comunist Igor Dodon vor reuși să-i „fure alegătorii” cu concertele organizate în R. Moldova. De asemenea, Voronin a declarat că nu crede nici faptul că cei doi vor accede în Parlament.

„Ce cred despre Renato Usatîi? El a avut bar în Moscova și știe foarte bine să facă șașlîc (frigărui - n.r.). Atât”, a menționat comunistul în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV.

Voronin a mai spus că nu îi dă nicio șansă lui Usatîi să acceadă în Parlament. „Nu-i dau nicio șansă să intre în Legislativ și nici nu trebuie să fie acolo. Așa ceva nu trebuie să fie în Parlament. Poate doar prin societate, ca să-i sperie pe ceilalți care nu înțeleg ce înseamnă țară, ce înseamnă organe cu autoritate. Poate doar ca să-i sperie pe aceștia, dar numai nu pentru a conduce”, a precizat liderul PCRM.

În același context, Vladimir Voronin nu crede că alegătorul va fi atras de concertele organizate de Usatîi și Dodon. „Au atras lumea cu concertele lui Stas Mihailov și Iosif Kobzon. Muzica a intrat pe o ureche și a ieșit pe cealaltă ureche. Întrebați în teritoriu câți oameni vin la întrevedere pe care le au cu aceștia. Concertul s-a terminat, muzica s-a dus în aer, iar problemele oamenilor au rămas. Lor le este indiferent ce promit, pentru că ei, chiar dacă ajung în Parlament, nu o să aibă ponderea hotărâtoare. Noi evident că nu o să-i ajutam, cu ce interes să-i ajutăm?”, a mai adăugat Vladimir Voronin.

Comunistul admite că vor fi și din cei „care cred aiurelile” lui Usatîi și Dodon, dar nu vor fi foarte mulți. „Faptul că unii cred că acești indivizi vor hotărî problemele țării sunt doar niște aiureli. Cei care vor crede aceste aiureli vor greși amarnic”, a mai spus acesta.

Comentarii: 0  
 
TAGURI