Ion Ceban anunță vești bune: Lucrările de reamenajare a Parcului „La Izvor” din sectorul Buiucani al capitalei, sunt gata în proporţie de 60 la sută
28 Mai 2020 09:51
Deja arată mai bine. Lucrările de reamenajare a Parcului „La Izvor” din sectorul Buiucani al capitalei, sunt gata în proporţie de 60 la sută. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului capitalei, actualmente, pe teritoriul stadionului cu o capacitate de 1100 de locuri, pe care se va juca fotbal de plajă, sunt instalate tribunele.

„Cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Moldovenească de Fotbal şi FIFA. În adiacentul stadionului de fotbal pe plajă vor fi amenajate terenuri pentru practicarea diferitor genuri de sport: minifotbal, tenis de câmp, volei pe plajă şi locuri de joacă pentru copii”, spune primarul.

Ceban spune că, totodată, acolo va fi amenajată o parcare publică, fântâni arteziene și piste pentru bicicliști. Aleile pietonale vor fi iluminate și amenajate cu mobilier urban.

Proiectul integral urmează să fie definitivat până la sfârşitul lunii iulie, curent.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI