Arta Cristinei Balan - apreciată de un scriitor celebru de bestsellers
22 Mai 2020 12:35
Picturile Cristinei Balan sunt apreciate în întreaga lume, iar personalități cu renume îi cumpără tablourile și îi venerează creațiile. Arta fostei ambasadoare a Republicii Moldova în SUA este deja prezentă în galerii din America, Olanda și Japonia.

Recent, autorul american Pietro de la Luna, care a scris o serie de bestsellers în SUA și Europa, a descris picturile Cristinei Balan într-o manieră inedită.

„În culori iluminate și coduri de lumină, arta Cristinei Balan este vocea pură a sufletului, chemându-ne înapoi acasă, un ghid iubitor în redescoperirea naturii quantice divine. Fiecare pictură este rafinată și creată în mod special anume în acest scop. Munca Cristinei este o devoțiune, un cadou de preț, care vine în lume pentru a înălța și a transforma Umanitatea, să o miște în afara tuturor limitelor și iluziilor. Nu există o formă mai înaltă de expresie” spune scriitorul.

Cristina a remarcat că l-a cunoscut pe Pietro în SUA și este cel care traduce cel mai bine în cuvinte, mesajele artei sale.

„Este fiu de diplomat, o personalitate extraordinară. Felul în care scrie este de-a dreptul uimitor, magic, are atâtea cunoștințe profunde în toate domeniile, nici nu-mi vine să cred că așa ceva poate exista în lumea reală. Este aproape un super om pentru mine. Recomand cărțile lui tuturor celor care sunt interesați în totul ce înseamnă ascensiune spirituală. Am convenit cu el că va veni odată în Moldova, iar el abia așteaptă să vină momentul potrivit”.

Artista menționează că drumul ei în lumea artei se conturează din ce în ce mai mult și se pare că lumea este încântată de creațiile ei. De curând, Cristina Balan a primit o ofertă de la o galerie din New York, care vrea să o reprezinte, iar japonezii au caracterizat-o "smash-hit-to-be", o evaluare foarte înaltă pentru un pictor începător. De asemenea, o revistă de arta modernă din Spania i-a luat interviu și urmează să publice mai multe lucrări de-ale ei.

Comentarii: 0  
 
TAGURI