Indicii contorului de gaze pot fi expediați și prin intermediul aplicației Viber
23 Aprilie 2020 15:00
Indicii contorului de gaze naturale pot fi expediați acum și prin intermediul aplicației Viber ChatBot. Pentru a folosi această opțiune, în cazul smartphonurilor și tabletelor consumatorul urmează să scaneze QR-codul, de pe pagina web a furnizorului, sau să acceseze hiperlinkul indicat în cazul folosirii versiunii Viber pentru desktop, informează SA „Moldovagaz”, transmite IPN.

În interfața aplicației, consumatorul va accesa butoniera grafică „Register”, care se află la sfârșitul textului de salut. Pasul următor va fi alegerea limbii preferate, precum și introducerea contului personal, care poate fi găsit în orice factură de gaze naturale a consumatorului.

Pentru expedierea datelor curente de consum este necesar de apăsat „Trimite indicii contorului”. De asemenea, aplicația permite consumatorului să verifice și istoricul de expediere a datelor din momentul înregistrării.

Indicii contorului pot fi transmiși și prin intermediul paginii web a furnizorului (www.moldovagaz.md), atât în caseta vizuală „Consumatori”, cât și în cadrul procedurii de achitare a facturii prin site-ul SA „Moldovagaz”. O altă opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale.

Perioada de citire și primire a indicilor începe la data de 25 a fiecărei luni.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI