Primul pavilion comercial amplasat ilegal deasupra trecerii subterane din strada Ion Creangă este demontat
12 Martie 2020 11:00
În această dimineață a început demontarea primului pavilion comercial amplasat ilegal deasupra trecerii subterane din strada Ion Creangă de la sensul giratoriu de la strada Calea Ieșilor cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook, transmite democracy.md.

Potrivit lui Ceban, unitatea comercială activa în temeiul actelor permisive, care, însă, erau expirate de câțiva ani și nu achitau nimic municipalității. 

„În perioada următoare, ne propunem repararea unor subteranelor. Cu detalii voi reveni în scurt timp.  Este foarte important pentru noi ca toți agenții economici să lucreze în limita cadrului legal. Este un lanț continuu. Cu cât ei vor plăti taxele în bugetul local, cu atât municipalitatea va putea reabilita, repara și moderniza capitala”, a precizat edilul capitalei.  

Ceban spune că nu va permite amplasarea diverselor unități comerciale după bunul plac, iar în scurt timp municipalitatea va prezenta un concept în acest sens.

Comentarii: 0  
 
TAGURI