DOC//Mișcarea Populară Antimafie își prezintă lista candidaților pentru alegeri
2 Octombrie 2014 16:28
3474 0 Drăgălina Garștea Democracy.MD
Consiliul Național al Mișcării Populare Antimafie a desemnat Lista de candidați ai formațiunii pentru scrutinul din 30 noiembrie 2014
Consiliul Național al Mișcării Populare Antimafie a desemnat Lista de candidați ai formațiunii pentru scrutinul din 30 noiembrie 2014.
Astfel, pe Lista Mișcării Populare Antimafie se regăsesc doar membri ai Mișcării, primii pe listă fiind persoane preponderent tinere, parte din ei sunt selectați din rândul concetățenilor noștri aflați peste hotare și care au ales ca pentru viitor să revină acasă și să îmbrățișeze o carieră politică. Atât cei reveniți de peste hotare, cât și cei din mai multe localități ale Republicii Moldova, exprimă cu desăvârșire lozinca electorală a MPA pentru această campanie - „Nicio obligațiune în afara interesului public!”.

Primele 15 persoane de pe Listă sunt după cum urmează:

În aceeași ședință Daniela Bodrug, vicepreședinte a Mișcării Populare Antimafie, a fost desemnată în calitate de Director al Campaniei electorale, iar Secretarul General al partidului, Paul Gherman, a fost ales Șeful Staff-ului electoral.

Mâine, 3 octombrie 2014, Mișcarea Populară Antimafie, va depune dosarul cu documente la Comisia Electorală Centrală pentru a se înscrie în cursa electorală.  

Comentarii: 0  
 
TAGURI