Membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” cer majorarea pensiilor
20 Februarie 2020 12:46
Acțiunile de protest, desfășurate în toate orașele din țară, inclusiv la cele din Chișinău și Bălți, au fost sprijinite de Partidul Politic „ȘOR”, formațiune care propune și o inițiativă legislativă care să asigure un trai decent pentru pensionari.

Protestatarii au cerut majorarea și ajustarea imediată a pensiei minime de vârstă la valoarea minimului de existență din țară.

Acțiunea a fost susținută de Partidul Politic „ȘOR” la solicitarea cetățenilor, a anunțat în cadrul unui briefing la Parlament, deputatul Reghina Apostolova.

Totodată, ea a anunțat că Partidul Politic „ȘOR” a elaborat deja mai multe inițiative legislative, a căror implementare ar asigura condiții decente de trai pentru pensionari prin care va cere majorarea semnificativă a pensiilor pentru a asigura un trai decent persoanelor în etate.

 „Avem un proiect minunat pentru asigurarea calității vieții pensionarilor. Proiectul, din păcate, nu este adoptat. Dar, sperăm că vom fi auziți și proiectul Partidului „ȘOR” privind asigurarea pensiilor va fi examinat în Parlament. Partidul Politic „ȘOR” va continua să susțină toate acțiunile legale ale cetățenilor noștri și suntem gata să organizăm acțiuni masive de protest”, a asigurat Reghina Apostolova.

Comentarii: 0  
 
TAGURI