Parteneriat dintre Primăria Chișinău și un municipiu din Turcia: Mai multe obiective strategice din capitală RM ar putea fi reabilitate
23 Ianuarie 2020 17:13
Parteneriat dintre Primăria Chișinău și un municipiu din Turcia: Mai multe obiective strategice din capitală RM ar putea fi reabilitate

O delegație din Turcia se află pe parcursul a două zile la Chișinău, pentru a stabili cu primarul general ,Ion Ceban, câteva planuri de dezvoltare și restabilire a mai multor obiective de strategice, cum ar fi grădini și parcuri publice. 

Potrivit lui Ceban, vizita este ca urmare a celei care a realizat-o cu echipa în luna decembrie. „Astfel, la Chișinău sunt: Vice-secretarul general al municipiului Konya, Șeful Departamentului parcuri și grădini publice, directorul general al Autorității pentru apă și canalizare, lucrări publice și inginerești, la fel și copreședintele Camerei de comerț din Konya”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Reprezentanții primăriei municipiului Konya, vor vizita împreună cu pretorii sectoarelor Râșcani, Buiucani și Botanica și șefii de direcții, mai multe locații,  care sunt propuse spre restabilire.

Primarul general a subliniat că „noi avem pregătite toate proiectele pentru a putea începe o colaborare bună. Apreciem susținerea și credem că experiența lor și suportul pe care vor decide să îl ofere ne va fi util, mai ales că avem mai multe proiecte care necesită a fi dezvoltate și implementate”.

Comentarii: 0  
 
TAGURI