Partidul Popular European susţine PLDM-ul în alegerile parlamentare
25 Septembrie 2014 14:50
2762 0 Drăgălina Garștea Democracy.MD
Vlad Filat a avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul.
Discuţia a vizat ultimele evoluţii politice şi de securitate în regiune, inclusiv evenimentele din Ucraina, dar şi situaţia din Republica Moldova în perspectiva alegerilor parlamentare din 30 noiembrie.
Interlocutorii au subliniat faptul că aceste alegeri sunt decisive pentru viitorul european al ţării noastre şi pentru implementarea reformelor menite să aducă Republica Moldova mai aproape de Europa. În context, Joseph Daul a evidenţiat realizările obţinute de guvernele Filat şi Leancă şi a insistat asupra continuării agendei de reforme europene.
Vlad Filat i-a mulţumit lui Joseph Daul şi partenerilor din PPE pentru suportul necondiţionat pe care îl acordă ţării noastre în realizarea parcursului său european.
La rândul său, Joseph Daul a menţionat că eforturile Partidului Liberal Democrat pe calea integrării europene a Republicii Moldova sunt susţinute de membri marcanţi din rândul popularilor europeni, precizând că colegii din PPE vor lucra cot la cot cu PLDM la scrutinul parlamentar.

De asemenea, Joseph Daul a anunţat că va veni la Chişinău pentru a fi alături de Vlad Filat la alegerile din 30 noiembrie. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI