Ultimul mesaj al Maiei Sandu de la tribuna Guvernului
14 Noiembrie 2019 11:15
„Niște băieți nesătui de putere și avere nu doar și-au încălcat propriile promisiuni de a lupta împotriva corupției și a face viața cetățenilor mai bună, dar se uită în ochii cetățenilor și mint fără rușine”, așa a început ultimul mesaj al Maiei Sandu de la tribuna Guvernului Republicii Moldova.

„Au zis că fac guvern tehnocrat, apolitic și încearcă să facă un guvern care este format aproape în totalitate din consilierii lui Dodon. Au zis că nu fac alianță între PDM și PSRM, dar au făcut o alianță în Parlament cimentată pe interese comune, scheme comune, probabil frici. Asta fac ei își mint proprii alegători și pe toți cetățenii”, a spus Maia Sandu.

„Vreau să-i încurajez să aibă în continuare o atitudine corectă în raport cu cetățenii, chiar dacă s-a schimbat Guvernul și probabil va fi mai greu, dar vreau să le amintesc că noi am reușit să dăm jos un regim corupt și vom reuși să-l dăm jos și pe al doilea. Mi-ar plăcea să revenim curând și să lucrăm cu oamenii onești din instituțiile statului”, a declarat Maia Sandu.

Comentarii: 0  
 
TAGURI