VIDEO // Un vlogger din Hawaii a vizitat Moldova: „Este un colț uitat al Europei”
22 August 2019 16:15
4081 0 tv8.md
Din America în Moldova. Un vlogger din Hawaii, SUA, a decis să viziteze Republica Moldova și să-și împărtășească impresiile cu urmăritorii săi. Ajuns la Chișinău, tânărul a spus că țara noastră este un colț uitat al Europei, scrie Democracy.MD cu referire la TV8.md.

Tânărul spune că pe străzile Chișinăului te ciocnești des cu porțiuni de drum în reparație, lăsate de izbeliște. „Acest lucru nu este ceva neobișnuit. Trotuarele sunt în reparații, neterminate. În subterane lipsesc bucăți din pavaje”.

„Nu cred că sunt niște cocioabe, ar fi niște tarabe”. Cu o astfel de impresie a rămas vloggerul după ce a trecut pe lângă piața „Tiraspol” din Chișinău.

„Subteranele nu sunt iluminate. Din lipsa de lumină, noaptea nici nu-ți poți vedea picioarele. Aici nu e Londra, Amsterdam sau Paris. Moldova este un colț uitat al Europei”, a mai spus tânărul.

Aflat în Chișinău, el s-a plimbat pe strada Ciuflea și bulevardele: Constantin Negruzzi și Dimitrie Cantemir.

Tânărul a ajuns în Republica Moldova pe 18 august. Dânsul s-a cazat într-un apartament de pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală. Vloggerul a spus că achită 40 de dolari pentru o zi, ceea ce este echivalent cu circa 800 de lei.

El a rămas impresionat de faptul că nu a avut nevoie de viză pentru a vizita țara noastră. Dânsul fiind cetățean al SUA, are dreptul să stea în Republica Moldova până la 90 de zile.

Câteva luni în urmă, un vlogger din Marea Britanie a vizitat țara noastră și a criticat mai multe pasaje subterane și drumuri, care la scurt timp au început a fi reparate de autoritățile municipale.

Comentarii: 0  
 
TAGURI