Un Oligarh din Moldova a fost bătut, chiar în fața BEM, de tinerii PPRM
15 Septembrie 2014 15:02
Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova a desfășurat în fața Băncii de Economii, un flash mob cu genericul Moldova nu se vinde!, prin care și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile îndreptate spre Banca de Economii a Republicii Moldova.
Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova a desfășurat în fața Băncii de Economii, un flash mob cu genericul  Moldova nu se vinde!, prin care și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile îndreptate spre Banca de Economii a Republicii Moldova.
Participanții la acțiune le-au dăruti guvernanților și tuturor celor ce se fac vinovați de acapararea ilicită a Băncii de Economii, un borcan în care au colectat monede, cerînd în schimbul acestuia să întoarcă Banca poporului. Totodată ei au înscenat o luptă între popor și oligarhi, scadînd lozinci precum: Moldova nu se vinde, întoarceți Banca poporului, cerem Bnaca înapoi, rușine BNM.
Ian Lisnevschi, președintele Organizației de Tineret PPRM, a menționat că poporul nostru trebuie să fie unit și doar atunci vom reuși să ne apărăm drepturile și să trăim într-o țară democrată. Tinerii Partidului Popular vor protesta ori de cîte ori va fi necesar, pentru a apăra interesele cetățenilor țării.
Amintim că echipa Partidului Popular a mai protestat în septembrie 2013, împotriva acțiunilor Guvernului Republicii Moldova, ceea ce ține de Banca de Economii și Aeroportul Chișinău.
Comentarii: 1  
Vasea ) 15 Septembrie 2014 20:29
0 (0)
cam greu aud hotii astea ... trebue huduiti oleaca cu niste pietre atunci poate vor atrage atentie
 
TAGURI