FOTO // „Lacrimi de fericire” - fotografia unui moldovean care a câștigat un concurs european
3 Iulie 2019 11:15
Juriul a desemnat cinci câştigători ai concursului de fotografie #makingeurope2019, dedicat jubileului de 70 de ani ai Consiliului Europei. Printre aceştia se numără şi un reprezentant al Moldovei.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la site-ul CoE, fotografia „Lacrimi de fericire”, trimisă la concurs de Dmitri Vosimeric de la Centrul mass-media militară, a fost declarată cea mai bună la categoria „Momente”. Pe fotografie este reprezentat un băieţel care îşi îmbrăţişează cu lacrimi în ochi tatăl revenit dintr-o misiune de pacificare din străinătate.

„Emoţia reunirii tatălui şi copilului este o emoţie care nu va înceta niciodată să ne atingă. Acesta este preţul pe care îl plătiţi pentru a avea un tată minunat şi un erou. Se pare că fotografia lui Dmitri vorbeşte despre bucurie, miracol, iar apoi lacrimi”, susţin membrii juriului.

Concursul a avut loc în cinci categorii - #people, #places, #moments, #challenges şi #blackandwhite. Participanţilor li s-a cerut să vorbească în fotografii despre oameni, locuri, cultura şi istoria Europei. Peste 2 mii de oameni şi-au trimis lucrările la concurs.

Comentarii: 0  
 
TAGURI