Cheianu recunoaște că votul de astăzi este ilegal și că deputații au încălcat legea
8 Iunie 2019 22:55
Cheianu sare la gâtul celor care nu au votat pentru Greceanîi - unii din votanții de astăzi ar putea să ajungă după gratii, Țâcu și cu Reniță își permit luxul să nu voteze, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

Deputații ACUM care au votat împotriva desemnării Zinaidei Greceanîi în funcția de președinte al Parlamentului sunt atacați dur de Constantin Cheianu, realizator al emisiunii Ora de Ras, de la Jurnal TV. Cheianu recunoaște că votul de astăzi este ilegal și că deputații care au ncălcat legea sunt pasibili de pedeapsă penală.

«În situația în care unii din votanții de astăzi ar putea să ajungă în scurt timp după gratii, Țâcu și cu Reniță își permit luxul să nu voteze. Numai eu cred că e din cauză că au rămas fără fotolii de miniștri?», a scris Constantin Cheianu, într-o postare pe Facebook.

Amintim că magistrații Curții Constituționale au declarat contrar Legii Supreme tot ce se votează astăzi în Parlament și în zilele următoare. Și asta pentru că termenul în care putea fi formată o majoritate care să desemneze un guvern a expirat ieri, la miezul nopții.

Comentarii: 0  
 
TAGURI