Eugen Luchianiuc l-a identificat pe al doilea bodyguard al liderei PAS, Maia Sandu
10 Mai 2019 12:05
Bloggerul Eugen Luchianiuc l-a identificat pe al doilea bodyguard al liderei PAS, Maia Sandu. Acesta se numeşte Gheorghe Ichim şi a fost surprins ieri în timpul acțiunii ACUM de împărţire a pliantelor în Capitală, alături de Sandu, transmite Democracy.MD cu referire la hotnews.md.

“Eroul însemnării de azi mi-a atras atenția ieri, imediat după meeting-ul celor de la #acum, el a mers în fața coloanei de împărțitori de hârtiuțe colorate”, scrie Luchianiuc într-un articol publicat pe blogul său. Acesta scrie că noua pază de corp a Maiei Sandu se numește Gheorghe Ichim și prezintă mai multe poze cu el. 

 

 

În continuare, Luchianiuc se întreabă din ce bani sunt plătiţi aceşti bodyguarzi, în condiţiile în care lidera PAS declara că nu avea niciun venit până a ajunge deputat. 
 
„Ei și ce dacă are bodyguarzi?” vor spune unii închiși la minte care se roagă la Maia Sandu ca la icoane. Răspunsul ar fi simplu: Da din ce bani le achită salariile acestor oameni Maia Sandu? Nu cumva ei sunt plătiți de diferiți inși care se cred prinți cu sânge albastru? Or salariul Maiei Sandu, de fapt economiile ei că salariu abia a început a primi credeți că ajung și pentru acești oameni serviciile cărora nu costă deloc ieftin?”, se întreabă Luchianiuc. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI