Vlad Plahotniuc le-a urat succes fotbaliștilor moldoveni. Vezi ce mesaj a pus liderul PDM pe Facebook
30 Martie 2019 15:55
Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a primti un tricou personalizat din partea președintelui Federației Moldovenești de Fotbal. Într-o postare pe Facebook, Vlad Plahotniuc le-a urat succes fotbaliștilor moldoveni, transmite democracy.md cu referire la timpul.md.

«Am primit acest tricou personalizat de la președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Mulțumesc! Nu are număr, deci pot juca pe toate pozițiile.

Le urez fotbaliștilor din naționala noastră să fie curajoși și optimiști, să nu se descurajeze, dar să muncească și să persevereze».

Amintim că atacantul naţionalei Moldovei de fotbal, Vladimir Ambros, care a marcat golul de onoare în meciul cu Franţa, a fost premiat cu suma de 100 de mii de lei de către fundaţia lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss. Selecţionala Moldovei a cedat în faţa campionilor mondiali cu scorul de 1:4.

Am primit acest tricou personalizat de la președintele Federației Moldovenești de Fotbal. Mulțumesc! Nu are număr, deci pot juca pe toate pozițiile :)

Le urez fotbaliștilor din naționala noastră să fie curajoși și optimiști, să nu se descurajeze, dar să muncească și să persevereze.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI