A fost luat la pumni Sergiu Sîrbu de către recidivistul Grigorciuc, după ce a participat la acţiunea de protest din faţa Parlamentului
21 Martie 2019 19:20
Înainte de a-l agresa pe deputatul Sergiu Sîrbu, extremistul Pavel Grigorciuk a particpat la acţiunea de protest din faţa Parlamentului, organizată de blocul ACUM. Acesta a rostit un discurs înflăcărat despre drepturile omului şi libertate, dar şi despre clasa politică moldovenească, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe urmă să-l ia la pumni pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu, pe care, după cum a recunoscut chiar Grgigorciuc, l-a provocat verbal.

Deputatul s-a ales cu o comoţie cerebrală şi a fost internat în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral.

Pavel Grigorciuc, alături de alte 6 persoane numite „grupul Petrenko”, sunt cercetaţi penal pentru organizarea dezordinilor în masă, după ce în septembrie 2015 s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Comentarii: 0  
 
TAGURI