Deputatul Sîrbu, internat la neurochirurgie, după ce a fost atacat de recidivistul Grigorciuc
21 Martie 2019 19:00
Deputatul democrat Sergiu Sîrbu, atacat de către recidivistul Pavel Grigorciuc, este internat în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Informația a fost anunțată de către purtătorul de cuvânt al instituției, Cristina Gorea, transmite democracy.md cu referire la hotnews.md.

Amintim că deputatul a fost atacat de către extremitul de la ANTIFA, Pavel Grigorciuc, în preajma unui local de lângă Parlament. Girgirciuc a recunoscut într-o postare e Facebook că l-a provocat verbal pe Sîrbu, iar când democratul i-a răspuns cu aceeași monedă, a trecut la lovituri. Este de menționat că, în ultimul timp, Grigorciuk lua lecții de box.

Deși face parte dintr-o grupare cu caracter extremist şi a fost condamnat penal, Pavel Grigorciuk este lăudat de lidera PAS, Maia Sandu, pentru acţiunile pe care le organizează. “Am văzut nişte  oameni curajoşi, care au încercat să-şi spună punrtul de vedere”, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiuni Adevărul Live.

Reamintim că Pavel Grigorciuc, alături de alte 6 persoane numite “grupul Petrenko”, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, după ce în septembrie 2015 s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Șeful grupului, Grigore Petrenko, a fugit în Germania și este căutat acum de forțele de ordine din țara noastră.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI