Ghidul nunții pentru viitorii miri, la Wedding Summit
5 Martie 2019 17:15
Viitorii miri și mirese și-au dat întâlnire, de curând, într-un local select din capitală, unde au avut parte de surprize frumoase și au aflat care sunt cele mai noi tendințe în materie de nunți, transmite democracy.md.

Pentru prima dată în Moldova a avut loc o repetiție de nuntă reală, în cadrul unui eveniment sofisticat – Wedding Summit – organizat de către modelul Viorela Dimici și Marina Cimbir. Invitații s-au delectat cu muzică live, în interpretarea Anastasiei Jantic, vinuri spumante alese, cu un delicios candy bar și cel mai fancy bufet suedez, pregătit cu grijă de gazde.

„Scopul proiectului „Wedding Summit” a fost de a propune mirilor o „altfel” de nuntă. Viitorii miri au avut ocazia să găsească la eveniment toate serviciile pe care le pot comanda pentru nunta lor, așa încât aceasta să fie una de neuitat. I-am adunat pe cei mai buni prestatori ai momentului. S-a vorbit despre tendințele de nuntă pentru 2019, în materie de decor, lumini, make-up, hairstyle, ținute pentru miri, foto, candy bar, vin spumant etc.

Wedding Summit a fost o petrecere elegantă și rafinată. „Evenimentul a depășit așteptările noastre, mai ales că a fost susținut și găzduit de cea mai excentrică locație din Chișinău. Wedding Summit va deveni o tradiție, îl v-om organiza în fiecare an. Așa deci, rămâneți aproape! Revenim cu ediții și mai sofisticate!”, a adăugat Viorela Dimici.

 

 

 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI