Foto // 31 de autobuze au fost aduse pentru chișinăuieni
16 Februarie 2019 12:53
4060 0 Tv8.md
25 din cele 31 de autobuze achiziționate pentru municipiul Chișinău au ajuns în capitală. Despre aceasta a anunțat primarul interimar Ruslan Codreanu. Autobuzele au fost parcate în Piața Marii Adunări Naționale, transmite democracy.md cu referire la tv8.md.

„Am făcut tot posibilul ca chișinăuienii să aibă transport public de calitate”, a scris primarul pe o rețea de socializare.

Mold-Street a scris anterior că licitația pentru achiziționarea autobuzelor a costat circa 80 milioane lei și a fost câştigată de compania offshore Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd din Ciprul de Nord.

Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd are doi asociaţi – Kazim Erarslan (cota de 99%) şi Mehmet Gultekin (1%), iar domeniul de activitate nu este transportul public sau producerea de autobuze, ci servicii de plăţi online, servicii IT etc.

De altfel numele asociatului şi managerului, Kazim Erarslan, coincide cu cel al fondatorului Paynet Services SRL din Moldova, companie ce deţine licența Băncii Naționale pentru activitatea de emitere a monedei electronice şi prestează servicii plăţi online.

 

Previous Next
Comentarii: 0  
 
TAGURI