Celula de Criză, pentru moldovenii care au avut de suferit în accidentul din Ucraina
8 Februarie 2019 12:15
Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord. În urma impactului 3 persoane cetățeni ai Republicii Moldova au decedat iar alți 4 oameni cetățeni ai statului nostru au suferit diverse traumatisme, transmite democracy.md.

Informația despre trei cetățeni ai țării noastre decedați în urma accidentului se stabilește. Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

Celula de Criză formată, va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu autoritățile va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului. IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 50 32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

Comentarii: 0  
 
TAGURI