Moldoveanca din Roma, vizita Maiei Sandu în Italia m-a lăsat cu amar și durere în suflet
5 Februarie 2019 12:20
4061 0 Today.md
Victoria Grosu Vremeş, femeia bruscată de ortacii liderei PAS, Maia Sandu, în cadrul unei întruniri electorale la Roma, îşi manifestă public dezamăgirea, într-o postare pe Facebook. Amintim că moderatorul întrunirii din capitala Italiei i-a dat moldovencei lecții de bună purtare, într-un ton impardonabil, după ce femeia a adresat mai multe întrebări Maiei Sandu, transmite democracy.md cu referire la today.md.

Victoria Grosu Vremeş spune că atmosfera din sala în care s-a desfăşurat reuniunea era similară cu cea de la adunările de colhoz, din perioada sovietică.

„Vizita Maiei Sandu în Italia m-a lăsat cu amar și durere în suflet. Nu m-a dezamăgit atât dumneaei - de la politicieni nu mai am de mult așteptări - cât oamenii noștri, mai toți cu studii superioare... Era exact aceeași atmosferă ca atunci când mergeam cu bunica la adunările colhozului la care președintele de colhoz orice spunea toată sala aplauda și striga „ura!”, „ura!”, scrie Victoria Grosu Vremeş.

Aceasta constată că susţinătorii Maiei Sandu nu diferă cu nimic de cei ai lui Igor Dodon sau Ilan Şor – aceeaşi agresivitate şi lipsă de discernământ.

„Mi s-a reproșat că am avut tocmai trei întrebări către Maia Sandu, de fapt aveam mai multe. Oare o întâlnire cu alegătorii înseamnă doar culegerea laudelor și alimentarea cu promisiuni fără un plan de acțiuni, și nicidecum răspunsuri argumentate pentru a risipi îndoielile alegătorilor?”, se întreabă moldoveanca stabilită în Italia.

Victoria Grosu Vremeş mai spune că cea mai deranjantă întrebare pentru Maia Sandu a fost cea despre conexiunea sa cu fundaţia Open Dialog, a Ludmilei Kozlovska, expulzată din UE pentru legături cu serviciile secrete ale Rusiei.

„Așa și nu am înțeles dacă drumul blocului Acum spre integrarea Europeană a R. Moldova trece prin Moscova sau nu, deoarece Maia Sandu după ce s-a prefăcut că nu aude întrebarea despre prietenia ei cu „OPEN DIALOG” a avut tupeul să mă întrebe, „ce-i asta?”, notează Victoria Grosu Vremeş. 

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI