Năstase, întâmpinat cu răceală în această campanie electorală, raionul Criuleni
3 Februarie 2019 17:42
Liderul PPDA, Andrei Năstase, este întâmpinat cu răceală în această campanie electorală, în tot mai multe localităţi ale ţării. În imaginile surprinse de un martor ocular, se vede cu Năstase este luat în furci şi de sătenii din Dubăsarii Vechi, raionu Criuleni, tranmsite democracy.md cu referire la hotnews.md.

În cadrul unei discuţii cu un grup de localnici, Andrei Năstase s-a arătat deranjat de modul în care este filmat de o doamnă, iar de altul s-a legat pentru faptul că mânca seminţe. „Ceea ce fac eu, în comparaţie cu ceea ce au făcut alţii, e nimic”, i-a replicat săteanul.

Un alt localnic i-a reproşat liderului PPDA că nu are curajul să candideze în raionul său de baştină, Teleneşti. „De ce nu candidaţi în raionul dvs, unde vă ştie lumea. De ce aţi fugit toţi în toate colţurile? Unde candidează Maia Sandu?”, l-a întrebat săteanul.

Răspunsul lui Năstase a fost unul nebulos şi populist, în stilul său caracteristic. „Eu vreau ca în ţara asta să se trăiască bine, nu doar la mine în raion”, a spus Năstase.

Ulterior, acesta a mai acuzat un alt cetăţean de minciună, după ce ultimul i-a reproşat că postează pe Facebook aberaţii despre programul „Drumuri bune pentru Moldova”.

„Dumneata minţi, eu nu am postat niciodată pe Facebook ceva legat de programul „Drumuri bune”, i-a spus, nervos, Năstase. „Dar dumneavoastră de ce nu aţi făcut măcar 100 de metri de drum?, a continuat localnicul. „Eu să fac drumuri?”, i-a replicat nervos Năstase, după care s-a grăbit să plece la căminul cultural, acolo unde îl aşteptau, probabil, suporterii săi, cu mai puţine pretenţii faţă de prestaţia sa politică.

Comentarii: 0  
 
TAGURI