Buza Ghenadie, candidatul consideră că are datoria să lucreze în primul rând, în folosul celor care-l aleg direct
1 Februarie 2019 15:15
Buza Ghenadie, candidat pe circumscripția nr. 39, Hâncești. Într-un interviu acordat portalului democracy.md, candidatul a comunicat că „Un deputat ales într-o circumscripție uninominală are datoria să lucreze în primul rând în folosul celor care-l aleg direct”.

„Planul meu și al echipei mele este ambițios și este orientat spre dezvoltarea pe mai departe a satelor din circumscripția nr. 39. Un deputat ales într-o circumscripție uninominală are datoria să lucreze în primul rând în folosul celor care-l aleg direct”.

Toate aceste lucruri pot deveni realitate doar prin continuarea guvernării PDM, doar prin strădania celor care se pricep, care au dovedit în ultimii 3 ani că pot dezvolta țara și că le pasă de oameni! Echipa deputaților PDM din Parlament, din care îmi doresc să fac parte, va munci în continuare Pentru Moldova și pentru creșterea veniturilor oamenilor!

Mai multe detalii despre decizia de a se implica în politică, cele mai mari realizări a politicianului și ce așteptări are de la anul 2019, citiți mâine, într-un interviu realizat de democracy.md.

Comentarii: 0  
 
TAGURI