INTERVIU // Grigore Repesciuc: „Fapte nu Vorbe”, faptele vorbesc mult despre mine
1 Februarie 2019 14:15
Grigore Repesciuc, candidat pe circumscripția nr. 35, Căușeni din partea partidului PDM. Într-un interviu acordat portalului democracy.md, candidatul a comunicat că: „Fapte nu Vorbe” este motto-ul cu care merg înainte și sunt sigur că în raionul Căușeni faptele vorbesc mult despre mine.

 1.  Ce realizări ați întreprins timp de două mandate în calitate de primar al orașului Căușeni?

Timp de două mandate ca primar al orașului Căușeni împreună cu echipa mea, echipa PDM, am reușit să facem orașul mai frumos, mai interesant și mai confortabil. În primul rând am extins sistemul de iluminare stradală în or. Căușeni, pentru mai multă siguranță. Proiectul „Pâinea socială” a fost dezvoltat la noi în localitate, la fel au fost curățate canalele de desecare în lunca râului Botna. Proiectul „Drumuri bune” a ajuns la Căușeni cu bun succes, schimbarea bloculurilor alimentare în mai multe grădiniți din oraș”.

2.     Care sunt proiectele realizate și de viitor în orașul Căușeni?

„Orașul și raionul Căușeni este un oraș cu locuitori muncitori și darnici, ei merită tot respectul și aprecierea deaceia voi lupta ca să fie deschise mai multe locuri de joacă pentru copii în parcuri și grădinițe, voi lupta ca proiectul „Drumuri bune” să aibă continuitate în raionul Căușeni”.

3.      Cum vă gândiți să sprijiniți tinerele talente?

„Voi încerca să sprijin tinerii talentați pentru a obține mai multă performanță, desigur mai multe locuri de muncă, mai multe investiții ca aceste locuri să fie create”.

4.     Prin ce motivați cetățenii ca să fiți votat?

Una pot să spun „Fapte nu Vorbe” este motto-ul cu care merg înainte și sunt sigur că în raionul Căușeni faptele vorbesc mult despre mine”.

5.     Cine sunt oamenii care vă susțin în activitatea d-voastră?

„Am muncit și voi munci fiindcă în spatele meu este o echipă de nădejde – partidul PDM, familia, colegii și desigur, cetățenii acestui raion”.

6.      Ce schimbări ați dori să întreprindeți ca viitor candidat?

Împreună cu echipa PDM vom lupta pentru Pensii mari, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă. Desigur salarii mai mari pentru creșterea nivelului de trai, copii sunt viitorul nostru, noi trebuie să muncim ca alocațiile să fie mai mari, indemnizații pentru mame la fel să fie ridicate.

Vom depune mai mult efort și vom face mai multe fapte bune pentru fiecare familie, pentru fiecare locuitor, pentru Republica Moldova”.

Vă mulțumesc!

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI