O profesoară a fost înjunghiată de un fost elev exmatriculat. Cazul a avut loc la Ploieşti
29 Ianuarie 2019 22:05
 O profesoară a unui licei din Ploieşti, România, a fost înjunghiată în abdomen, marţi, în fața cancelariei, de un tânăr. Din primele informații, agresorul este un fost elev, care fusese exmatriculat. Femeia a fost transportată la spital.

 Conform unor surse judiciare, citate de Agerpres, cel care a comis fapta are 22 de ani şi este fost elev al liceului, care ar fi fost exmatriculat anterior şi care era în stare de ebrietate la momentul comiterii infracţiunii.


„Femeia de 43 de ani, cu plagă înjunghiată abdominală, stabilă hemodinamic, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Ploieşti”, a precizat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o profesoară de matematică a fost victima unei agresiuni în incinta unei unităţi de învăţământ. Primele date arată că presupusul agresor a fost reţinut de un echipaj de jandarmi.

Un coleg al profesoarei a anunţat incidentul la 112 şi a cerut ajutor medical, scrie Digi24. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat la liceul din Ploieşti şi i-a acordat asistenţă medicală profesoarei.

Comentarii: 0  
 
TAGURI