Vlad Plahotniuc: Lucruriile bune care au fost începute în țară vor fi continuare și în anii care vin
1 Ianuarie 2019 15:58
Lucruriile bune care au fost începute în țară vor fi continuare și în anii care vin. Promisiunea a fost făcută de către președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, pe scena din Orășelul de Crăciun de la Nisporeni.

”Am început să facem multe lucruri frumoase, bune și utile în țară și aici în Nisporeni: și acest parc de Crăciun, iar eu sunt sigur că împreună cu voi, în anul 2019 și în următorii ani care o să vină, noi o să continuăm să facem multe lucruri frumoase și în țară și aici, în Nisporeni. Vom face din satele și orașele Moldovei localități ca să ne mândrim cu ele”, a spus Plahotniuc.

Liderul democraților a dat asigurări că se va implica personal ca lucrurile bune să fie accelerate.
”Eu voi fi tot timpul cu voi, voi fi alături și vă voi ajuta să accelerăm pe acest drum util și benefic pentru țară și pentru oameni. Vă doresc să aveți un an bun, să petrecem, oameni buni, îmbrățișați-i pe cei de alături, doriți-le ce este mai bun în lume, sănătate celor dragi și la mulți ani!”, a declarat președintele PDM.

Locuitorii orașului și raionului Nisporeni, dar și moldovenii și oaspeții din alte regiuni au avut parte de un concert grandios în noaptea de Revelion. Tonul petrecerii a fost dat de orchestra fraților Advahov care i-au acompaniat pe Natalia Gordienco, Nicolae Glib, Igor Rusu, dar și formația „Crenguță de iederă” condusă de Maria Iliuț. Organizatorii au oferit petrecăreților mici și vin fiert. Iar momentul de trecere dintre ani va fi marcat cu un grandios spectacol de artificii. Distracția este organizată de fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. 

Comentarii: 0  
 
TAGURI