Minciuni folosite de Ziarul de Gardă!!!
13 Decembrie 2018 10:40
Top 10 al celor mai tendențioase și denigratoare articole, publicate de Ziarul de Gardă, la rublica „pamflet”. Acestea vizează cu precădere exponenții Partidului Democrat din Moldova, transmite democracy.md.

„În mare parte, politicienii despre care scriu „pamflete” cei de la Ziarul de Gardă sunt oponenți al blocului ACUM. Deci, putem cataloga aceste articole ca fiind o tentativă de propagandă politică”.

Topul conține câteva materiale cu titluri care sfidează normele deontologice: „Toate satele din Moldova îl vor avea cetățean de onoare”, material cu referire la deputatul demcrat Constantin Țuțu, „100 de ani de închisoare pentry măturile de la Criva”, cu trimitere la ministru de Interne Alexandru Jizdan, „Țuțu la închisoare, antrenamente la răcoare”, „Plahotniuc va deposeda țăranii de sapele de lemn” etc.

Stopfals.com reamintește că Mihail Gofman, fost şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA, a declarat că Ziarul de Gardă ar fi alimentat din miliardul furat.

„Menționăm că în cadrul unui interviu, fostul şef-adjunct al Serviciului Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor din cadrul CNA, Mihail Gofman, a declarat că Ziarul de Gardă este unul din portalurile de știri alimentate financiar din miliardul furat. Acesta a destăinuit că pentru un articol de spălare a imaginii lui Veaceslav Platon, ziarul cere suma de 300 de euro”, scrie portalul citat.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI