Opinie: PAS-ul Maiei Sandu este, de fapt, succesorul PLDM-ului de pe vremea lui Vlad Filat
10 Decembrie 2018 16:54
Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu, este, de facto, succesorul PLDM-ului condus de fostul premier Vlad  Filat, condamnat pentru corupţie. Bloggerul Constantin Bîrcă susţine că „povestea unui nou partid pe scena politică, cu oameni integri și incoruptibili, este un fake”, transmite democracy.md.

„Povestea cu un nou partid pe scena politică, cu oameni integri și incoruptibili, este un fake. De facto, PAS continuă ceea ce a făcut PLDM când era la guvernare, iar Maia Sandu continuă politica începută de Vlad Filat. Doar că într-o altă formă, exact așa cum TV7 a devenit TV8…  Și ne-ar părea bine să fie vorba despre scopuri nobile, despre integrare europeană, despre chestii din astea frumoase, dar realitatea tristă ne arată că în spatele acestor discursuri politice se află interese meschine”, consider autorul citat.

La fel de multe păcate are şi cealaltă parte a binomului, PPDA, condus de Andrei Năstase.

„Iar cât privește cealată parte a binmului, Platforma DA, să nu ziceți că acest partid chiar este condus de Andrei Năstase, și că în spatele lor nu stă nașul său, Victor Țopa. Cineva poate spune că e așa, da eu nu cred! La fel cum nu cred că Jurnal TV și TV8 sunt televiziuni libere, pe cînd eu văd cum zi de zi aceștia spală imaginea hoților de miliarde, precum Veceslav Platon și alți „patrioți” ai acestui popor”, conchide Constantin Bîrcă.

 

Comentarii: 0  
 
TAGURI