Instituţiile statului sunt pregătite să funcționeze în condiții de solicitare maximă, în perioada sărbătorilor de iarnă
4 Decembrie 2018 14:06
Instituţiile statului sunt pregătite să funcționeze în condiții de solicitare maximă, în perioada sărbătorilor de iarnă. Punctele de trecere a frontierei, de exemplu, vor trebui să facă faţă fluxului mare de persoane care vor intra sau vor ieşi de pe teritoriul Republicii Moldova. Declaraţia aparţine premierului Pavel Filip şi a fost făcută în cadrul briefingului traditional, organizat după şedinţa săptămânală a PDM, transmite democracy.md.

„Am discutat şi despre pregătirea instituţiilor statului în perioada sărbătorilor de iarnă. Ma refer la Vamă, care va fi nevoită să facă faţă unui flux mare de persoane. Statistaca arată că în periada 15 decembrie – 15 ianuarie avem peste un milion de traversări ale fontierei de stat. Colegii de la Vamă şi Poliţia de Frontieră au prezentat mecanismul de lucru în acesta perioadă”, a declarant pavel Filip.

Şi Agenţia Servicii Publice va fi mobilizată la maxim, pentru a satisface solicitările cetăţenilor moldoveni, reveniţi acasă.

„Am discutat şi despre activitatea Agenţia Sericii Publice, solicitată în acesta periodă, de către oamenii veniţi în ţară. Am convenit că vor funcţiona în aşa fel, încât oamenii sa aibă acces la serciii fără întrerupere. Vor fi şi echipe mobile, va fi o linie verde, la care se poate apela oricând”, a mai spus Pavel Filip.

Comentarii: 0  
 
TAGURI