Majorarea salariilor cu până la 100% pentru angajații Poștei Moldovei
27 Noiembrie 2018 12:39
Peste 4.800 de poștași și alți angajați ai Poștei Moldovei, în special cei din mediul rural, vor beneficia de majorări de salarii de la 35 până la 100%. Poştaşii vor putea primi salariile majorate chiar din 1 decembrie 2018, transmite democracy.md.

„Pentru angajații Poștei Moldovei, preponderent din mediul rural, care au salarii mici, am decis astăzi să le majorăm salariile considerabil - de la 35 până la 100 de procente. Vorbim aici despre circa 4.800 de poștași, care vor primi salarii majorate începând cu luna decembrie anul curent”, a anunţat preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Pe de altă parte, poștașii vor fi obligați să ducă pensia acasă tuturor persoanelor care solicită acest lucru.

„În baza adresărilor pe care le-am primit noi de la cetățeni, am cerut Guvernului ca, începând de luna viitoare, poștașii să ducă pensiile acasă persoanelor care solicită acest lucru, ceea ce mi se pare firesc, fiindcă multora le este dificil să ajungă la oficiile poștale”, a spus liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc.

„Toate aceste ajutoare, compensații, majorări de salarii, pensii au devenit posibile pentru că guvernarea noastră, guvernarea Partidului Democrat a reușit să acumuleze încasări importante la buget, datorită ordinii și reformelor, pe care le facem, asigurând creșterea stabilă a economiei ţării, chiar dacă în toată regiunea noastră există un fundal de instabilitate politică şi economică”, a mai declarat preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Comentarii: 0  
 
TAGURI