Blogger: Igor Munteanu s-a retras de la conducerea IDIS Viitorul, însă retragerea sa este una fictivă și îi va oferi posibilitatea să candideze pe lista comună a PAS și PPDA
2 Noiembrie 2018 20:06
Igor Munteanu s-a retras de la conducerea IDIS Viitorul, însă retragerea sa este una fictivă și îi va oferi posibilitatea să candideze pe lista comună a PAS și PPDA la alegerile parlamentare din februarie 2019. De această părere este bloggerul Corneliu Gandrabur.

”Fiind în fruntea IDIS Viitorul, Munteanu a promovat anterior interesele Partidului Liberal, după care a devenit un aprig susținător al Partidului Liberal Democrat și al liderului acestui partid – Vlad Filat. După arestarea fostului premier, Munteanu a pus umărul la promovarea și avansarea Maiei Sandu în politica moldovenească”, scrie Corneliu Gandrabur.

Autorul mai scrie că gestul lui Igor Munteanu este destinat în primul rând finanțatorilor IDIS Viitorul, cărora acesta le aruncă praf în ochi.

”Prin urmare, Munteanu are deja interese politice vădite, iar pentru a nu da de bănuit finanțatorilor IDIS Viitorul, a decis să se retragă din fruntea acestei structuri, însă retragerea pare a fi fictivă”, conchide Gandrabur.

Comentarii: 0  
 
TAGURI