Spot emoționant Pro-Moldova // O lecție de patriotism din partea copiilor și dragoste adevărată față de Moldova
21 Octombrie 2018 14:14
Un spot motivațional Pro-Moldova a fost prezentat astăzi, la Adunarea Națională a PDM. În clipul emoționant, mai mulți copii, inclusiv descendenți ai unor moldoveni plecați peste hotare, dar care nu și-au uitat rădăcinile, își exprimă dragostea față de Republica Moldova.

”Eu cu părinții am trăit în Italia și acum sunt foarte bucuroasă că am revenit în Moldova”, spune o copilă a unor foști reprezentanți ai diasporei moldovenești din Italia.

”Sunt născut în Kiev, dar m-am mutat la Chișinău împreună cu părinții. Deja de șase ani locuiesc aici”, spune, cu mândrie, un băiat venit din Ucraina.

În continuare, alți copii își exprimă admirația față de țara în care s-au născut și au făcut primii pași. ”Este o țară unică, în care am făcut primii pași, am rostit primele cuvinte”, ”Moldova este o țară cu oameni harnici, sârguincioși”, spun copiii.

Aceștia și-ar dori ca maturii, în special cei aflați la conducerea țării, să facă lucruri bune și frumoase pentru țara în care trăiesc.

”Ne-am dori ca maturii să facă ceva, puțin câte puțin pentru Moldova. Nu e neapărat să pleci peste hotare pentru a avea un viitor mai bun”, ”Mi-aș dori ca Moldova să fie sănătoasă. Ea este pe locul unu în inima mea”, mai spun junii protagoniști ai spotului.

Comentarii: 0  
 
TAGURI